Termeni si conditii

Site-ul www.sensotv.ro este proprietate a companiei S. C. SENSO TV SRL. Site-ul este construit cu scopul de a promova un stil de viaţă activ şi sănătos, adaptat omului modern. El conţine o colecţie amplă de materiale video care acoperă în amănunt cele trei aspecte principale ale vieţii: artă, sănătate, lifestyle.

1. PROPRIETATEA CONŢINUTULUI

Conţinutul sensotv.ro reprezintă proprietatea companiei S. C. SENSO TV SRL şi a instituţiilor partenere care sunt citate ca sursă de conţinut. Materialele se pot distribui doar împreună cu citarea sursei şi cu sigla sensotv. Niciun material de pe acest site nu poate fi modificat fără permisiunea explicită a Societăţii S. C. SENSO TV SRL. În cazul încălcării acestor condiţii compania S. C. SENSO TV SRL este îndreptăţită să ceară despăgubiri conform legilor în vigoare.

Informaţiile suplimentare aduse de utilizatori, sub orice formă s-ar prezenta, revin în responsabilitatea unică a persoanei care a fost sursa respectivelor informaţii.

Nu răspundem de conţinutul reclamelor şi de informaţiile promovate de acestea. Participarea la promoţiile campaniilor de publicitate găsite pe site sunt în exclusivitate responsabilitatea companiei care a lansat promoţia.

2. CONFIDENŢIALITATE

Sensotv.ro nu face publice şi nu vinde bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor săi. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Sensotv.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienţi, un membru al familiei acestora ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi de dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, are dreptul de a se opune prelucrării datelor personale şi de a solicita pe cale oficială ştergerea datelor. Datele nu vor fi transferate în alte state. Dacă unele din datele personale sunt incorecte, clienţii pot trimite informaţii exacte la contact@sensotv.ro.

Orice informaţie pe care o transmiteţi pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate neconfidenţiale. Sensotv.ro îşi rezervă dreptul de a nu publica un mesaj care nu se supune regulilor de bun-simţ sau care are un conţinut publicitar.

3. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

S. C. SENSO TV SRL îşi rezervă dreptul de a modifica structura site-ului sau serviciile puse la dispoziţie fără o notificare prealabilă. S. C. SENSO TV SRL nu este responsabilă pentru întreruperea temporară sau definitivă a serviciilor sau pentru orice modificare sau suspendare cu caracter temporar sau definitiv.

Condiţiile de utilizare şi relaţiile dintre utilizatori şi produsele companiei S. C. SENSO TV SRL sunt guvernate de legile în vigoare pe teritoriul românesc. Prezentele reguli au scopul de a face mai clară legătura dintre utilizator şi site şi nu au caracter contractual.

Parteneri

Catena.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena