Teatrul EXCELSIOR le propune adolescentilor un nou spectacol: With a Little Help from My Friends sau Un joc pe bune de Maria Manolescu

Marti, 7 iunie, ora 19.00, va avea loc premiera spectacolului pentru adolescenti With a Little Help from My Friends sau Un joc pe bune de Maria Manolescu. 

586 vizualizari

Povestea de la mare este traita pe bune de tinerii actori Alexandru Voicu, Bogdan Florea, Irina Antonie, Vlad Balan, Andrei Catalin si Beatrice Rubica, indrumati de la fel de tanarul regizor Alexandru Mazgareanu. Scenografia este creata de Romulus Boicu, iar muzica de Alexandru Suciu.
With a little help from my friends este un spectacol despre un strigat de furie al unei generatii care are nevoie sa fie ascultata si inteleasa. In miezul unei nopti de vara, pe o plaja, intr-un peisaj straniu, are loc un joc pe cat de periculos pe atat de seducator. Cativa adolescenti vin la mare pentru a se distra, pentru a se indragosti, a visa si, poate, pentru a muri. Spectacolul meu vorbeste despre lucrurile ascunse ce se afla in adancul personajelor si care, prin intermediul jocului, ies la suprafata, facand astfel ca situatia sa scape de sub control. – declara regizorul Alexandru Mazgareanu.

Iar autoarea Maria Manolescu, care a folosit ca titlu al spectacolului un vers dintr-o binecunoascuta melodie a formatiei Beatles, marturiseste ca a incercat sa puna in lumina valorile prieteniei - atat de fragile la varsta adolescentei: Niciodata n-am trait atat de mult pentru si prin prieteni ca atunci cand eram in liceu. Mi-ar placea sa ma intalnesc cu mine cea de la 16 ani si sa stam putin de vorba. Si asta mi-ar placea sa se intample cu toti cei care vad spectacolul acesta: sa stea putin de vorba, la sfarsit, despre cum ne putem ajuta pe bune unii pe altii, fie ca suntem adolescenti sau prietenii lor mai mari.

Desi alert si plin de suspans, spectacolul invita la introspectie si la o reevaluare a valorilor fundamentale ale vietii.

Durata spectacolului: 1 h 20 min.
Spectacolul este recomandat tinerilor peste 16 ani.
Teatrul EXCELSIOR le propune adolescentilor un nou spectacol: With a Little Help from My Friends sau Un joc pe bune de Maria Manolescu

ComentariiNumeComentariu