Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Factorii de risc in cancerul mamar

4970 vizualizari
Dr.Irina Stelea-medic primar ginecolog-Centrul Medical Mediclass enumera care sunt factoriii de risc ce pot declansa aparitia cancerului mamar.

This website is best viewed with Flash Player .
Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer la femei, desi cancerul pulmonar ramane cauza principala de deces atat la femei, cat si la barbati.
Cancerul mamar in stadiu incipient este adesea depistat printr-o mamografie sau ecografie, inainte de a fi aparut orice fel de simptome. Cel mai frecvent simptom este nodulul mamar nedureros. Cu toate acestea, nodulii mamari din cancerul mamar pot fi, de asemenea, durerosi.

Cancerul mamar, ca si celelalte tipuri de cancer, este perfect curabil daca este diagnosticat si tratat in stadii precoce. in acest scop se recomanda autopalparea lunara corecta a sanilor si prezentarea cat mai rapida la medicul specialist in cazul oricarei suspiciuni ridicate de aceasta manevra.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Claudia Anton


Cuvinte cheie
factori risc cancer san, cancer san, mamografie, autopalpare san, dr.irina stelea, farmacia catena Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena