Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Investigatiile ginecologice anuale

4842 vizualizari
Dr.Carmen Negoescu-Gindac - medic specialist obsterica-ginecologie - Centrul Medical MEDAS vorbeste despre investigatiile ginecologice pe care femeile trebuie sa le faca in functie de varsta pe care o au.

This website is best viewed with Flash Player .
Dupa  varsta de 18 ani de ani  sau chiar mai devreme in caz ca v-ati  inceput viata sexuala, e important sa mergeti  la un control ginecologic anual. Multe afectiuni nu se manifesta inca de la inceput, asa ca nu e bine sa nu asteptati sa aveti simptome ingrijoratoare! Trebuie sa fiti constiente ca aproape orice afectiune poate fi tratata aproape complet daca este descoperita la timp.

Testul Papanicolau, ecografia abdominal si pelvina, examenul sanilor sau al secretiei  vaginale sunt analizele obligatorii de care trebuie sa tineti cont.

 

Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, ginecologie, test papanicolau Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena