Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Cele 6 riscuri ale alimentatiei fara grasimi

3457 vizualizari
Dr.Anda Avramescu - medic nutritionist - Clinica "Medicover"enumera riscurile la care ne supunem atunci cand eliminam din alimentatia noastra, complet, grasimile caci pentru organismul nostru grasimile bune au un rol deosebit de important.

This website is best viewed with Flash Player .
Printre grasimile bune se numara urmatoarele :grasimile monosaturate si polisaturate, existente in uleiul de masline, nuci, peste, avocado. Consumul lor duce la scaderea riscului afectiunilor cardiovasculare si aparitiei cancerului.Cele mai recomandate grasimi bune sunt cele mononesaturate, care sunt continute in special de uleiul de masline, alune, avocado, masline.

Aceste grasimi raman lichide la temperatura camerei dar se ingroasa daca sunt congelate, acesta fiind si  motivul pentru care uleiul de masline nu ar trebui pastrat la frigider.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Claudia Anton


Galerie foto

Cele 6 riscuri ale alimentatiei fara grasimi Cele 6 riscuri ale alimentatiei fara grasimi Cele 6 riscuri ale alimentatiei fara grasimi Cele 6 riscuri ale alimentatiei fara grasimi
Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, nutritionist, grasimi monosaturate, polisaturate, afectiuni cardiovasculare Comentarii

Nume

Email





Comentariu

Parteneri

Catena.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti 4arte Gold Art Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Congresul Comunicatorilor Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro CCMB Atelier Dana Art Teatrul Excelsior Elite Prof Art U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena