Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Femei de 10

111 vizualizari
„….ei, nu e vorba chiar de o petrecere, cu lautari, betii si dansat pe mese!” -  a tinut sa mentioneze binecunoscuta si indragita prezentatoare TV, Marina Almasan. „Va fi, de fapt, o petrecere placuta a unei dupa-amieze de vara, undeva sus, sub vazduhul albastru, desupra Bucurestilor, pe terasa deschisa a Hotelului Marshal Garden, devenit deja, in urma unor antecedente vesele si memorabile, un soi de Club al femeilor de 10. Asadar, marti 27 iunie, pe-nserat, vom sfida cele trei ceasuri rele ale zilei, transformandu-le in trei ceasuri de sueta, voie buna, usoara zbantuiala - pentru cele inspirate, care-si vor lasa tocurile si ifosele acasa, multe surprize, papa bun si o tombola de zile mari!”
Eveniment de traditie, sustinut de Catena, intalnirea „Femeilor de 10” va reuni numerosi invitati de marca precum celebra Aida Parascan – master-chef, va propune live o reteta ce va fi pusa cu siguranta a doua zi in practica, avocata Diana Macovei, Simona Balanescu si un produs minune, vestitul instructor de zumba Andrei Osanu, farmacista de la Catena ce va convinge asistenta sa foloseasca o noua gama de produse Genera Bio, psihologul Anca Parvu s.a.
    
Va fi si o prezentare de moda cu colectia Fashion by Laina, dar cele mai asteptate momente vor fi cele sustinute de artisti indragiti: Corina Chiriac, Adrian Romcescu, Sanda Ladosi, Bogdan Stanoevici, Lucia Dumitrescu, Silviu Biris, Olga Balan si tanarul Peter Pop, alaturi de trupa sa.
    
Cred ca sunt suficiente argumente pentru a spera intr-o intalnire de zile mari, placuta, dar mai ales utila. Sau… invers! – a adaugat Marina Almasan, gazda a evenimentului sic are va fi secondata de asistentul sau de la emisiunea Femei de 10, barbati de 10, Costin Teodorescu, alias magicianul Teo.

Catena este sponsor al evenimentului Intalnirea Femei de 10.


Galerie foto

Femei de 10 Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena