Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Baletul „Seherezada” – in aer liber

124 vizualizari
In cadrul stagiunii „Teatru in TVR” publicul de orice varsta ar ocazia sa vada pe data de 2 iulie, de la ora 20:30, in gradina Televiziunii publice, baletul „Seherezada”, prezentat de Primaria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului ”Stela Popescu” (TSP).
„Seherezada” este un spectacol in care domina armonia dintre muzica si dans, alaturandu-se si cromatica unor costume deosebite, cu povestiri din „O mie si una de nopti”.
    
Distributia este formata din Seherezada – Alis Gheorghe, Sclavul de Aur – Andrei Dogaru, Eunucul – Alexandru Malaeru, Sultanul Sahriar – Zoran Raici, Prietenul Sultanului – Andrew Lupu. Participa Ansamblul de Balet al Teatrului ”Stela Popescu”.
    
Baletul „Seherezada” este o adaptare dupa Mihail Fokin, in regia si scenografia lui Stefan Soare. Scenografia este semnata de Viorica Petrovici.
Cu acest spectacol, Teatrul ”Stela Popescu”, infiintat in 2016, a incheiat  stagiunea, o stagiune rodnica, pe parcursul careia a adus la rampa 12 premiere.
    
Spectacolul reprezinta o impletire intre basm – ne aducem aminte de „O mie si una de nopti” – si firul istoric al intamplarilor, cu personaje surpriza, cu evenimente care tin cu sufletul la gura publicul de orice varsta. „Seherezada” - cel mai nou spectacol montat pe scena TSP, premiera avand loc in data de 10 iunie la Sala Mare a Palatului National al Copiilor, te poarta in lumea fantastica a cadanelor, a razboinicilor-prizonieri, a unui sultan care, ca orice sultan, nu iarta tradarea.


Galerie foto

Baletul „Seherezada” – in aer liber Baletul „Seherezada” – in aer liber Baletul „Seherezada” – in aer liber Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena