Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Reteta succesului CATENA, ECHIPA!

2260 vizualizari
Scoala de Vara CATENA, Eforie Sud editia a V-a, 31 iulie – 5 august 2017
 
Fiecare serie a Scolii de Vara Catena de la Eforie Sud, proiect aflat la cea de-a V-a editie, incepe cu un curs foarte intereseant, intitulat Leadership si sustinut de Irina Stancu si de echipa sa de la Ability Training. 
Prin discutii libere, jocuri de rol, prezentarea si expunerea diferitelor situatii si problemelor ce pot aparea nu doar in viata de zi cu zi, dar si in munca de farmacist, aceste cursuri se transforma in veritabile work-shop-uri care au ca scop evidentierea si insusirea spiritului de echipa. 

Chiar daca in acest an farmaciste si farmacisti din toata tara participa la Tabara de Vara insotiti de membri ai familiilor, echipa este cea mai importanta la toate activitatile. 

La cursuri, work-shop-uri, team building-uri, cu ocazia sedintelor se sport si miscare in aer liber, cu ore de gimanstica aerobica si aqua gym se disting liderii de echipa care isi conduc colegii spre victorie. 

Chiar si asa, toate echipele sunt pe podium, iar entuziasmul festivitatile de premiere sau momentul atat de atractiv al feed-back-ului pozitiv, cand toti isi scriu impresiile despre fiecare coleg, nu fac decat sa ii uneasca si mai mult. 

Astfel, la finalul unei saptamani din care nu lipsesc si momentele de relaxare petrecute alaturi de membrii familiilor, dar si de colegi de breasla, toti pleaca mai uniti, mai dedicati profesiei si colectivului si cu gandul sa aplice cat mai bine ceea ce au invatat in Scoala de Vara Catena.
Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu, 
Operator: Alex Andries
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Oana Georgescu


Galerie foto

Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Reteta succesului CATENA, ECHIPA! Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena