Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Familia Catena la Tabara de Vara

2130 vizualizari
Incepand cu luna iunie si pana in septembrie, timp de o saptamana reprezentanti ai farmaciilor Catena din Bucuresti si din tara, insotiti de membri ai familiilor lor (soti, sotii, copii, parinti, frati sau surori)  participa la Scoala de Vara Catena de la Eforie Sud. 
Este a V-a editie care a venit astfel cu noutati in ceea ce priveste organizarea, programul fiind insa la fel de interesant, de variat si de animat. Impartiti in doua grupe, acestia participa la cursul si work-shop-ul intitulat Leadership si motivarea echipei, sustinut de membrii echipei Ability Traning, in frunte cu Irina Stancu. Activitatile in aer liber, programate dimineata (gimnastica aerobica, beach - voley) si dupa-amiaza (Aqua Gym) sunt coordonate si sustinute de antrenoarele Laura Cozma si Doina Rotaru, iar prezentarile de produs, de echipa Glaxo. Cu toate acestea, cei care participa la Scoala de Vara Catena se bucura si de timp liber, cu momente de relaxare. 
 
Team-buliding-ul pe plaja, programat la mijlocul saptamanii reprezinta una dintre cele mai asteptate, antrenante si mai ales motivante activitati ancheiate cu festivitatea de premiere. 

Sub coordonarea echipei Ability Trading, concurentii impartiti in trei echipe (farmacisti si membrii ai familiilor) participa la trei probe ingenioase, antrenante si amuzante care ii pun serios la incercare si le dau ocazia sa isi doveadeasca in primul rand spiritul de echipa. Toate activitatile din programul Scolii de Vara concura la ideea de echipa si toti participantii, fara exceptie dovedesc de fiecare data ca merita sa faca parte din marea echipa numita Catena – a spus Larisa Cangea (dep. Resurse Umane), coordonator al editiei din acest an.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Operator: Silviu Crangureanu
Editor: Nicu Pojaru
Foto: Oana GeorgescuGalerie foto

Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Familia Catena la Tabara de Vara Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena