Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Kids Fashion Week 2016

4228 vizualizari
Timp de doua zile, Bucurestii au devenit capitala modei pentru copii. Designeri consacrati si branduri pentru cei mici renumite si-au prezentat cele mai noi colectii (Catalin Botezatu in premiera internationala!) la prima editia a Kids Fashion Week 2016. Acesta a fost initiat de Stelian Milu (presedinte), actor si regizor al Teatrului Excelsior care a fost gazda a evenimentului organizat de catre Asociatia Culturala Dominium. 
Fashion-show-ul a fost prezentat de Bianca Ionita si presarat cu momente artistice sustinute de Emilia Masala, Andreas Maxer (fiul Deei si al lui Dinu Maxer), dansatori si balerini profesionisti. 

Designeri consacrati si copii de vedete


Cu siguranta Kids Fashion Week 2016 va reusi sa se pozitioneze in topul festivalurilor de moda din Romania, aducand de-acum incolo, la fiecare editie, designeri romani si branduri celebre din industria de moda pentru copii. Primul eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat in Romania a fost un succes si a reunit pe acelasi podium colectiile Catalin Botezatu Kids (prima colectie de moda dedicata copiilor), Baby Miau (Miau by Clara Rotescu), Rita Muresan (Girls only), Maria Simion (Wonder Lolita Lolicious), Aioffe Boutique, Ambra Design, Chicco, Atelierele Ilbah. Si eu la randul meu sunt un adult cu suflet de copil – a spus designerul Maria Simion care a prezentat o colectie inspirata de doua personaje de basm:  Tinker Bell si Bambi. Chiar planuiam o colectie pentru copii, pentru ca brandul Wonder Lolita este unul vesel, plin de culoare si prospetime.
 
Pe podium au defilat si copii de vedete: Irinuca (fetita lui Irinel Columbeanu), Carla (fetita actritei Paula Chirila), Sophia (fetita lui Dan Cruceru) s.a.
 
Designul catwalk-ului Kids Fashion Week 2016 si scenografia au fost semnate de arh. Laurentiu Paicu si arh. Patricia Moga.
 
Prin aceasta prima editie, organizatorii au dorit sa imbine moda cu generozitatea. Astfel, 10% din fondurile provenite in urma evenimentului au fost donate Fundatiei Metropolis care ajuta copiii defavorizati

Realizator: Oana Georgescu


Galerie foto

Kids Fashion Week 2016
Cuvinte cheie
Kids Fashion Week 2016, Teatrul Excelsior, Catalin Botezatu Kids, Baby Miau Clara Rotescu), Rita Muresan Maria Simion, Wonder Lolita Lolicious, Aioffe Boutique, Ambra Design, Chicco, Atelierele Ilbah, Asociatia Culturala Dominium, Stelia Milu, Tonica by Catena, farmacia Catena Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena