Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Euro Savoy, la Tanase!

2096 vizualizari
Spectacolul concert Euro Savoy este ultima premiera a echipei de entuziasti de la Teatrul de Revista Constantin Tanase. Aplauzele si bucuria publicului sunt semnul ca e inca loc pentru spectacolele cu muzica si dans. Si cand doua dintre cele mai iubite voci feminine iti canta, succesul e garantat.
Monica Anghel, Luminita Anghel, veteranul Alexandru Arsinel, alaturi de mai tinerele voci Adriana Gavrila,  Alin Gheorghisan , in prezentarea actritei Ana Maria Donosa, acompaniati de Baletul Teatrului Tanase, au ridicat sala in picioare. Muzica de calitate, melodii romanesti binecunoscute, precum si hit-uri internationale, coregrafia, costumele, luminile, vocile cantaretilor si buna-dispozitie pe care fiecare artist a transmis-o catre public, au produs emotie si multa bucurie.
     
EURO SAVOY este un spectacol cu muzica live, in regia lui ALEXANDRU ARSINEL. 
  
Din distributie fac parte MONICA ANGHEL, LUMINITA ANGHEL, ALEXANDRU ARSINEL, ANA MARIA DONOSA, ALIN GHEORGHISAN si ADRIANA GAVRILA (Trofeul Festivalului National de Interpretare Aurelian Andreescu 2016).      
Cu: Orchestra Teatrului de Revista "Constantin Tanase", Dirijor: Dan Dimitriu si Baletul Teatrului de Revista Constantin Tanase, Coregrafia: Cornel Popovici. Scenografia este semnata de Ana Iulia Popov.
 
Realizator: Mihaela Moldoveanu 
                  Oana Georgescu
Foto: Cris Ardelean
 

Galerie foto

Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Euro Savoy, la Tanase! Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena