Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Oamenii sunt Lumina!

2172 vizualizari
Zi de zi, va prezentam aici, pe Senso Tv, povestile oamenilor pe care ii intalnim. E o mare fericire pentru noi sa-i cunoastrem si sa vi-i prezentam. Si e o mare fericire sa stim ca ne urmariti. Si ca ne impartasiti dragostea de Romania, de popor, de limba materna, de traditii, de inaintasii nostri, de contemporanii nostri si speranta ca si urmasii vor fi candva la fel de pretuti ca stramosii nostri.

This website is best viewed with Flash Player .
Se apropie frumoasa Sarbatoare a Pastelui, ocazie  pentru noi  sa ne amintim de una din cele mai frumoase ziceri ale lui Iisus Hristos, Voi sunteti Lumina Lumii!

Si pentru ca noi credem asta cu tarie, va uram sa fiti si de-acum incolo o Lumina pentru cei din jurul vostru, sa pastrati vie Lumina traditiilor romanesti si  sa aduceti Lumina acolo unde e nevoie! Paste fericit si pace in suflet!

Acest material va este oferit prin Programul Catena pentru Arta!
Realizator: Mihaela Moldoveanu


Cuvinte cheie
Maria Casandra Hausi, Grigore Lese, Nicolae Voiculet, Oana Pellea, Alexandru Repan, Petre Tutea, Arsenie Boca, Nicolae Steinhardt, farmacia catena Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena