Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Hotii de frumusete

1741 vizualizari
Primul spectacol de teatru realizat dupa romanul "Hotii de frumusete" al celebrului scriitor francez Pascal Bruckner se joaca la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti. Dramatizarea si regia sunt semnate de Chris Simion, o tanara artista care se bucura de aprecierea scriitorului francez.

This website is best viewed with Flash Player .
Florin Zamfirescu, Ioana Pavelescu, Medeea Marinescu si Stefana Samfira sunt cei care se isi fura reciproc din frumusete. Piesa de teatru ne vorbeste despre intalnirile dintre oameni, mereu atrasi de frumusete, dar adesea stapaniti de un hot interior, care le dicteaza actiunile. Acel hot care, in timp ce se infrupta din frumusetea altuia, se intreaba daca in acest fel isi poate asigura fericirea. Sau daca exista tinerete vesnica? Ce inseamna prietenia? Sau, il putem iubi cu adevarat pe celalalt fara sa-l ranim si fara sa-l privam de frumusetea lui, interioara sau exterioara?

La 20 de ani frumusetea este o evidenta, ne spune autorul, la 50 o recompensa , la 70 ea este un miracol. Frumusetea transforma o fiinta umana dar neconstientizarea ei, in special a celei interioare, produce drame. Regina de ieri se transforma intr-o zdreanta. Frumusetea exterioara paleste. Si daca in interior nu e nimic....ce mai ramane?

Povestea hotilor de frumusete este povestea noastra, a faptelor, a fricilor, a frustrarilor noastre. Este  povestea a ceea ce simtim, a ceea ce  intelegem, dar mai ales a ceea ce parem sa nu intelegem inca. Frumusetea exterioara este trecatoare, frumusetea interioara ramane...transformandu-ne pentru totdeauna.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator Mihaela Moldoveanu


Galerie foto

Hotii de frumusete Hotii de frumusete Hotii de frumusete Hotii de frumusete Hotii de frumusete Hotii de frumusete Hotii de frumusete Hotii de frumusete
Cuvinte cheie
catena, farmacie, senso, sensotv, pascal bruckner, teatrul evreiesc, chris simion, Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena