Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Active Senior Expo 2011, editia I

2388 vizualizari
ACTIVE SENIOR EXPO, primul targ adresat persoanelor varstnice, a reunit sub sloganul “Solutii pentru o viata activa... la varsta a treia” o gama variata de produse si servicii adresate acestora. Expozitia s-a adresat in egala masura persoanelor in varsta, dar si copiilor si nepotilor care doresc sa ofere o viata cat mai usoara parintilor sau bunicilor. Evenimentul a reunit companii ce ofera produse si servicii medicale, consultanta financiara, produse de ingrijire personala, confectii din piele si incaltaminte si centre de ingrijire. Vizitatorii ACTIVE SENIOR EXPO  au beneficiat de consultatii si analize gratuite oferite de expozanti..

This website is best viewed with Flash Player .
ACTIVE SENIOR EXPO  este un eveniment ce promoveaza o viata activa in randul “seniorilor”, un obiectiv sustinut si atins printr-o serie de seminarii, workshop-uri si conferinte sustinute de medici, specialisti in metafizica chineza, bioenergoterapeuti, wellnes manageri, chiromanti, astrologi, psihoterapeuti, kinetoterapeuti. Toate s-au adresat publicului larg. Dintre temele dezbatute, extrem de interesante, am numi  “Curatarea energetica a locuintei”, "Spiritualitatea hawaiana si vindecarea relatiilor", “Hrana sanatoasa si viata lunga”, “Chirurgia energetica si efectele ei”, “Agaricus Milena – Ciuperca lui Dumnezeu”, “Terapia spiritului”, “Destin si numerologie”, “Luna noua, emotiile si sanatatea” sau “Puterea naturala si personala in practicile ezoterice”.

Text si foto: Oana Georgescu

Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena