Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Proiect dimensiune transnationala si interregional pentru studenti

757 vizualizari
Academia de Studii Economice din Bucuresti, in calitate de beneficiar, impreuna cu Universitatea „Ovidius” din Constanta, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agriculturǎ Constanta, Institutul European din Romania, S.C.SOCEP S.A., BCR, Ensight Management Consulting SRL si Eurogroup SAS - Franta in calitate de parteneri, au anuntat lansarea proiectului strategic „Facilitarea tranzitiei de la scoala la o viata activa pentru studentii din domeniile Economie - Afaceri Internationale”.

This website is best viewed with Flash Player .
O initiativa necesara pe piata muncii de astazi finantata din fonduri europene in ceea ce priveste pregatirea practica a studentilor pentru economia globala. Cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, acest proiect cu dimensiune transnationala si interregionala a demarat pe 1 ianuarie 2011 si are o perioada de implementare este de 36 de luni.

Proiectul pune bazele unui sistem inovativ si eficient de corelare a calificarilor si competentelor studentilor din domeniul economie-afaceri internationale cu cerintele specifice necesare pe piata muncii. Prin intermediul stagiilor de practica la nivel local, interregional si transnational, studentii invata sa actioneze in lumea globala a afacerilor, dezvoltandu-si aptitudinile de munca intr-un mediu concurential si, astfel, sporindu-si posibilitatile de insertie pe piata muncii in momentul absolvirii.

Oana Georgescu


Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena