Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta

1236 vizualizari

Campionatul de handbal feminin „Prinde aripi” Catena Racing Team la cea de-a 4-a editie.

9 – 11 iunie 2017, vara, soare, Constanta. Ingrediente pentru un weekend de neuitat.
Exact asta a fost. In acest weekend a avut loc Campionatul de handbal feminin „Prinde aripi” Catena Racing Team.

Un campionat care a reunit la start, din nou, aceeasi cifra de 9 echipe: Bucuresti, Pitesti, Constanta, Craiova, Ploiesti, Brasov, Timisoara, Sibiu, Zona Sud.

Sala Sporturilor din Constanta ne-a primit cu bratele deschise, iar echipele au profitat la maximum, lasand in urma lor meciuri dintre cele mai frumoase.

Grupele au fost urmatoarele:

Grupa 1 - Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Zona Sud;

Grupa 2 – Constanta, Bucuresti, Craiova, Sibiu, Brasov

Asa este, s-au adunat fete din toata tara, colege de peste tot. Colege dornice de a face sport, de a se cunoaste, de a lasa grijile de-o parte, de a trai „extrem” si mai ales de a zambi… toate!
Intr-adevar, este un sport destul de dur pentru ele, dar cand vezi cat de mult isi doresc, cat de mult le sticlesc ochii, duritatea sportului ramane in urma.
Si da, toate au fost invingatoare. De ce? Pentru ca accepta, pentru ca sunt luptatoare, pentru ca-si doresc, pentru ca suntem o echipa.

Au avut loc meciuri care mai de care mai tehnice, mai mobilizate, mai motivante, mai prietenoase.

Duminica, au avut loc:

Semifinalele: Pitesti – Bucuresti si Constanta – Ploiesti.

In urma lor au reiesit urmatoarele finale:

Finala Mica: Bucuresti – Ploiesti: 9 – 3

Finala Mare: Pitesti – Constanta: 6 - 4

Asadar, clasamentul final al Campionatului de Handbal Feminin ”Prinde Aripi” Catena Racing Team, editia a IV-a a fost: Pitesti, Constanta si Bucuresti.

Titlul de Golgheter a revenit, a 3-a oara consecutiv, Marianei Iorga (Constanta), iar titlul de Cel mai bun portar, Monicai Craciun (Pitesti).
Cele mai inimoase galerii: Constanta si Pitesti.

Da, a fost un weekend in forta, un weekend cu rasturnari de situatii, un weekend la mare, impreuna cu familia Catena Racing Team.

Un mare BRAVO si un sincer FELICITARI tuturor jucatoarelor, organizatorilor si clubului Catena Racing Team care reuseste sa straluceasca inca o data prin handbalul feminin.

Foto: Cris Ardelean


Galerie foto

'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta 'Prinde Aripi' Catena Racing Team la Constanta Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena