Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Campioni. Campioni. Campioni!!!

1117 vizualizari

Catena Racing Team campioana editiei a III-a a Campionatului de Tenis de Masa Corporatist 2017

Tenisul de masa... o ambitie de a intra in competitie cu tine insuti, de a cunoaste jocul pe dinauntru, de a stapani toate manevrele si miscarile jocului si de a le aplica in competitie cu altii.

Da, da… Luni, 29 mai 2017, a avut loc finala mare a Campionatului de Tenis de Masa, finala disputata intre Catena Racing Team si Vodafone.
A fost un spectacol, un spectacol plin cu emotii, cu partide solicitante, un spectacol in care mingea, personajul principal, a fost jucata de parca ar fi fost ultima. Si nu in ultimul rand, un spectacol cu happy end, scorul final fiind:

Catena Racing Team – Vodafone: 5 - 2

Cat despre suporteri?!…  sunt convinsa ca a fost un spectacol care i-a tinut captivi pana la final. Intoarceri de scor, tensiune, emotii, zambete, sustinere, limbaj sportiv… toate aceste ingrediente au facut sa traim fiecare clipa la intensitate maxima.

Este un joc sportiv practicat la toate varstele, care presupune o mare viteza de reactie si de executie, rezistenta psihica si o buna pregatire fizica a celor care-l practica. Iar baietii nostri au fost de-o eleganta greu de explicat in cuvinte.
Felicitari din tot sufletul! Sunteti cu totii magigi, 4 magicieni ai tenisului de masa!

Multumim: Liviu Dasoveanu, Mihai Angelescu, Valentin Chelu si Gabriel Zamfirescu
#CatenaRacinTeampovesteamergemaideparte

Foto: Sebastian Oros


Galerie foto

Campioni. Campioni. Campioni!!! Campioni. Campioni. Campioni!!! Campioni. Campioni. Campioni!!! Campioni. Campioni. Campioni!!! Campioni. Campioni. Campioni!!! Campioni. Campioni. Campioni!!! Campioni. Campioni. Campioni!!! Campioni. Campioni. Campioni!!! Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena