Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team

1837 vizualizari
Un weekend de poveste, un weekend in care am mai adaugat o editie a Campionatului de fotbal Catena Racing Team in istoria clubului. Si, si de data aceasta ne-a iesit minunat. A fost o editie pe care ne-o vom aminti doar cu zambetul pe buze.
Cea de-a 5-a editie a Campionatului s-a desfasurat la Iasi, un oras cu totul deosebit, care ne-a primit si ne-a rasfatat tot timpul, cu soarele pe cer.
Am avut si un record. De data aceasta s-au inscris 16 echipe complete… 160 colegi si prieteni. Mai exact: Chitila, Timisoara, Iasi, Bucuresti, Pitesti, Bacau, Oradea, Zona Sud, Satu Mare, Brasov, Cluj, Craiova, Suceava, Ploiesti, Constanta, Sibiu.

Si tot in aceasta editie am avut parte de doua surprize:

1. Prezenta echipei Bacau. Baieti, bine ati venit!!!
2. Premiul: Cupa Locul I pentru a doua liga.
O bucurie sa joci in astfel de conditii, nu?

Cuvantul de bun gasit a fost rostit de Dr. Radu George, Presedintele Catena Racing Team cel mai mare, renumit si frumos club sportiv al unei companii.
In urma tragerii la sorti au iesit urmatoarele grupe:

GRUPA A: Pitesti, Sibiu, Oradea, Cluj
GRUPA B: Iasi, Timisoara, Satu Mare, Constanta
GRUPA C: Chitila Brasov, Ploiesti, Bacau
GRUPA D: Bucuresti, Zona Sud, Suceava, Craiova

Au fost meciuri frumoase, meciuri grele si mai putin grele, meciuri stranse, meciuri interesante… au fost meciuri show.
Cat despre semifinale?!… aici DA spectacol:

LIGA I
Ffinala mare: Chitila - Timisoara
Finala mica: Iasi – Bucuresti

LIGA II
Finala mare: Satu Mare – Brasov
Finala mica: Craiova – Cluj

Astfel, clasamentul editiei a V-a a Campionatul National de Fotbal Catena Racing Team Iasi 2017, a fost:
Locul I: CHITILA
Locul II: TIMISOARA
Locul III: IASI
Golgheter - Claudiu Petre (Chitila)
Cel mai bun portar: Andrei Vlasceanu (Bucuresti)
Locul I (Liga II): SATU MARE

Felicitari tuturor pentru ambitia si sportivitatea de care au dat dovada.
Ati fost cu totii castigatori din punct de vedere al prieteniei, sportului si bunei dispozitii!
Felicitari organizatorilor!!!!... si, sa ne vedem zambind si la urmatorul campionat! ;)
#CRTpovesteamergemaideparte


Galerie foto

Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Iasi si a V-a editie a Campionatului de fotbal intern Catena Racing Team Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena