Senso TV Sanatate si frumusete, lifestyle si arta Publicitate

Amintiri din salbaticie

3552 vizualizari
Fotografierea animalelor in salbaticie seamana cu o vanatoare. Doar ca, in loc de pusca, fotograful are la el intotdeauna un aparat foto superperformant si un bagaj de cunostinte din domeniul fotografiei pe masura. Silviu Matei este unicul fotograf profesionist al necuvantatoarelor din fauna Romaniei. L-am intervievat pe Silviu la putin timp dupa ce se intorsese de la o aventura foto in salbaticie: surprinderea unor instantanee cu porci mistreti si caprioare in padurile din apropierea Capitalei.

This website is best viewed with Flash Player .
Tanarul fotoreporter ne-a dezvaluit cateva dintre secretele privind fotografia wildlife, o subspecie a artei fotografice, si ne-a facut sa privim cu mai mult respect viata animalelor din salbaticie. Printre trofeele (fotografice!) cu care se mandreste se numara fotografierea unui ras – animal dificil de surprins din cauza raritatii sale si a vigilentei cu care cauta sa treaca neobservat in natura, dar si surprinderea unei acvile de munte in plin zbor.

Visul lui Silviu este sa dea de urma unei femele de ras cu pui si sa surprinda pe camera lupul carpatin – un alt animal deosebit de inteligent si de precaut in a-si semnala prezenta in fata omului. “Sper sa surprind pana la urma lupul in obiectivul camerei foto. Pana acum doar i-am auzit urletul si l-am zarit odata pentru doua secunde, venise in apropierea unui cerb in perioada boncanitului. A disparut imediat. L-a simtit si cerbul care a luat-o imediat din loc. Am revenit a doua zi. Cerbul s-a intors, lupul nu. Pana la urma tot voi surprinde eu lupul!”, povesteste cu hotarare Silviu.

Galerie foto

Amintiri din salbaticie Amintiri din salbaticie Amintiri din salbaticie Amintiri din salbaticie
Cuvinte cheie
lup, ras, Silviu Matei, paduri, wildlife, fotografie, salbaticie, cerb, acvila, fotoreporter Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena