MATERIA - Perfect weather for perfect leather

250 vizualizari
A doua editie a targului de design contemporan in piele MATERIA a fost timp de doua zile spatiul de intalnire a celor mai cool designeri & branduri in piele din Romania.
Materia s-a incheiat cu succes duminica seara: 40 de designeri creatori in piele si bran-duri romanesti au expus colectiile de primavara dar si colectii capsula realizate exclusiv pentru Materia, ce au fost admirate de multitudinea de  vizitatori, in setup-ul elegant de la Grand Hotel Boulevard, semnat de arhitecta Andreea Caragheorgheopol.
 
A doua editie Materia mi-a intarit convigerea ca necesitatea unei platforme care sa creasca vizibilitea segmentului celor care aleg sa faca creatie in piele este mai mult decat nece-sara. Publicul romanesc doreste si cauta activ creatii in piele, insa ocaziile in care poate accesa o selectie cu cei mai buni practic nu exista pana la Materia. In Romania exista creatie in piele si merita vazuta, atinsa, apreciata si purtata. Exista designeri romani talentati, si un astfel de even-iment le ofera sansa de a se intalni direct cu publicul consumator, de a comunica, de a fi de-scoperiti si mai apoi purtati – a spus Dan Piersinaru.
 
In premiera la aceasta editie Materia a fost inaugurat premiul ELLE - Best Leather De-signer acordat Biancai Muntean si Nicoletei Tudor de la Siameza Atelier pentru colectia de sor-turi din piele, inedita si fresh. Siameza Atelier va beneficia de promovare  sustinuta in mediile online Elle. 
 
LIA, brandul de accesorii din piele premium, a castigat Premiul Department Store by Elle si va fi listat pe DepartmentStore.ro, in cadrul selectiei curatoriate de editorii ELLE timp de sase luni. O alta noutate la Materia a fost sectiunea Selected by… realizata, la aceasta editie, in parteneriat cu Molecule F; Mirela Bucovicean a ales cele mai creative si unitare concepte ale designerilor, iar premiul special Molecule F a ajuns la Atribut - pentru o luna, acesta va face parte din selectia concept  store-ului Molecule-F in conditii deosebite.
Fabulous Muses, Diana Enciu & Alina Tanasa, si-au ales piesele preferate in prima zi a targului pentru deja cunoscuta categorie Recomandat de.
 
Diana & Alina au recomandat obiecte create de DBOL-Design by Oana Lupas, Siameza Atelier, Lemnia, Otilia Flonta, Luwa, Le Dot, Alexandra Abraham, snob. & Lady Magpie.
 
Premiul Publicului a fost cucerit de catre LUWA, iar in top 5 preferinte s-au numarat si Lemnia, Otilia Flonta, snob., Bogdan Deliu, Simina Filat si Oana Lupas. Materia ne da intalnire la toamna, cand pregateste deja cateva surprize de calitate.

Parteneri media: Elle, Department Store by ELLE, Radio Guerrilla Molecule-F, Glamour, Life.ro, Igloo, Senso TV, The Institute, IQads, Designist, Bucharest Gentleman Magazine, art7.fm, vocea.biz, Bucharest City App.


Galerie foto

MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather MATERIA - Perfect weather for perfect leather Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena