Cea mai frumoasa floare din lume la Teatrul EXCELSIOR – un nou spectacol semnat de Chris Simion

480 vizualizari
Marti, 29 noiembrie 2016, ora 20.00, Teatrul EXCELSIOR prezinta premiera spectacolului Cea mai frumoasa floare din lume, in regia lui Chris Simion-Mercurian, dupa o idee de Leon Magdan. 

Spectacolul ne aduce din nou in lumea basmelor si spune povestea unui rege intelept care ii provoaca pe cei mai experimentati consilieri ai sai sa decida felul in care va fi ales urmasul sau la tron. Castigatorul regatului va fi cel pentru care adevarul si dreptatea ii sunt valori de capatai. 
M-a bantuit luni de zile dupa ce am citit-o copiilor mei, dar era prea scurta si prea basm ca sa ma apuc de acel text in forma lui initiala. Pornind de la ideea lui Leon Magdan, m-am hotarat sa nu las un subiect important neimpartasit si am scris propria mea piesa de teatru. Este dedicata tuturor celor care au curajul sa nu mai minta. Si-ncep cu mine. Cred ca singurii oameni cu adevarat liberi sunt cei care traiesc in adevar, a declarat regizoarea Chris Simion-Mercurian despre spectacol. 

Din distributie fac parte actorii: Oliver Toderita, Stefania Dumitru, Cosmina Dobrota, Silvana Ionescu, Robert Robert Emanuel, Ciprian Cojenel si Cristina Vaduva. Scenografia spectacolului este realizata de Adina Mastalier, echipa de productie fiind completata de Ioana Marchidan (coregrafie) si Mandela Gajol (muzica originala). 

Categoria de varsta: 8+
Durata: 1 ora


Mai multe detalii si noutati despre spectacolele si programele Teatrului Excelsior sunt disponibile pe site-ul teatrul-excelsior.ro.


Galerie foto

Cea mai frumoasa floare din lume la Teatrul EXCELSIOR – un nou spectacol semnat de Chris Simion Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena