Competitivitate, inteligenta si valoare adaugata prin servicii private – Servicii de Dezvoltare - Inovare, editia a II a.

Deschide videoclipul
Organizata de catre Patronatul Serviciilor Private din Romania (presedinte Cristian Parvan), conferinta si-a propus, pe de o parte, sa aduca in prim plan potentialul inovativ al serviciilor private din Romania, si pe de alta parte, sa asigure cadrul formal pentru dezbaterea unor teme de actualitate pentru sectorul de inovare.
Printre invitatii care au discutat despre acest subiect atat de interesant si provocator s-au numarat Adrian Curaj, Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Georgeta Toma, Director in Ministerul Finantelor Publice, Dana Violeta Gheorghe, Director General OI CERCETARE,ANCSI, Anton Anton, Presedintele Senatului Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Adrian Bizgan, Director Executiv la Centrul Est-European pentru Cercetare Aplicativa Integrata, Peter Barta, Director Executiv al Fundatiei Post Privatizare, Eden Mamut, Director Institutul pentru Nanotehnologii si Surse Alternative de Energie - Universitatea Ovidius Constanta, Cluster MedGreen, Christina Leucuta, Senior Advisor Clustero - Asociatia Clusterelor din Romania, Sara Wechsler, Presedinte Romanian Textile Concept Cluster Bucharest s.a.
 
Aflata la cea de-a II-a editie, la conferinta Competitivitate, inteligenta si valoare adaugata prin servicii private - Servicii de Inovare – Dezvoltare au fost abordate teme foarte interesante atat de speak-eri si invitati, cat si de toti cei prezenti. Iata care au fost aceste teme:
 
- Politici publice pentru sustinerea cresterii activitatii de inovare dezvoltare in Romania
 
-  Productia de bunuri: de la productia de serie la produse individualizate
 
-  Inovarea ca sursa de noi produse si servicii

-  Locul de munca in economia inovativa
 
-  Inovarea, ca proces individual, organizatie si international
 
-  Compania –  structuri specifice inovarii
 
-  Clusterele, modele de organizare si dezvoltare inovativa
 
-  Finantarea publica, interna si internationala, transfer de Know How
 
-  Fondurile UE Buget 2014-2020  in sustinerea inovarii
 
-  Managementul inovarii, cerinte si realitati in Romania
  

Despre Patronatul Serviciilor Private din Romania 

 
Este o organizatie patronala, autonoma, fara caracter politic, infiintata in baza principiului liberei asocieri, ca persoana juridica de drept privat, fara scop patrimonial, ce are ca principal obiectiv reprezentarea, sustinerea si aprobarea intereselor membrilor sai in relatia cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane fizice sau juridice. Activitatea sa excede sfera relatiilor de reprezentare a intereselor membrilor sai, organizatia asumand-si un rol activ atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere social, prin promovarea unor principii fundamentale ale dezvoltarii sustenabile: incluziunea sociala, egalitatea de sanse si de tratament sau respectarea drepturilor fundamentale ale omului. Organizatiile care au statut de membru al PSPR impartasesc un set de valori comune in ceea ce priveste atitudinea responsabila fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea ca agenti economici si in ceea ce priveste dezvoltarea unor modele de business bazate pe valoare adaugata, profesionalism si echitate economica si sociala.

Realizator: Oana Georgescu


Cuvinte cheie
Grupul de Presa Bursa, Patronatul Serviciilor Private din Romania, Cristian Parvan, Adrian Curaj Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Ministerul Finantelor Publice, Centrul Est-European pentru Cercetare Aplicativa Integrata, Cluster MedGreen, Romanian Textile Concept Cluster Bucharest, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.