GALA ROMANIA 100, INACO 1

Deschide videoclipul

In 2018, cand Romania sarbatoreste 100 de ani, INACO il implineste pe primul. Organizatia neguvernamentala Initiativa pentru Competitivitate a impartasit  in cadrul acestei gale, povestea primului an de la infiintare, a celor 40 de membri, 80 de proiecte, dezbatute in 20 de evenimente si amplificate in peste 250 de articole in mass-media, precum si a proiectelor de viitor, cu premii si dezbateri despre competitivitatea Romaniei.

Premii de excelenta

Cu aceasta ocazie, echipa INACO, organizatia  care propune execelenta si profesionalismul ca repere generatoare de competitivitate la nivel national, a oferit sapte premii de excelenta urmatorilor: MIRCEA VARGA, CFO al Grupului Tiriac, pentru „Promovarea competitivitatii romanesti in mediul de afaceri privat”, ALEXANDRU MIRONOV, pentru „ O viata dedicata competitivitatii stiintei si tehnicii”, VARUJAN PAMBUCCIAN, pentru „Cel mai competitiv politician in promovarea noilor tehnologii”, ELENA PELINESCU, cercetatoare la Institutul de Prognoza Economica al Academiei Romane, care, alaturi de Marioara Iordan, Mihaela Nona Chilian si Mihaela Simionescu, a publicat volumul „ Competitivitate regionala in Romania”, pentru „ Cercetare Academica dedicata Competitivitatii”, GHEORGHE HURDUZEU, decanul Facultatii de Relatii Internationale al ASE, pentru „Educatia superioara care sustine competitivitatea Romaniei”, GILDA LAZAR, pentru „ Competitivitate in comunicare si promovarea culturii si a creativitatii” si CRISTIAN DIACONESCU, pentru „ Competitivitatea activitatii prodigioase in afacerile externe si geopolitica”.

 

Realizatori: Oana Georgescu, Mihaela Moldoveanu

Foto: Cris Ardelean

 Cuvinte cheie
GALA ROMANIA 100, INACO 1,  2018,  MIRCEA VARGA,  ALEXANDRU MIRONOV,  VARUJAN PAMBUCCIAN,  ELENA PELINESCU,  GILDA LAZAR,  CRISTIAN DIACONESCU

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.