Antreprenoriatul Feminin - Alternativa Pentru Cariera Profesionala

Deschide videoclipul
Hotel Marshal Garden a gazduit conferinta Antreprenoriatul Feminin - alternativa pentru cariera profesionala organizata de Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin – ADAF (presedinte Dr. Ec. Cornelia Rotaru).  
Evenimentul continua un ciclu de conferinte si dezbateri dedicate femeilor care au initiat si dezvoltat activitati independente in diferite forme de organizare (PFA, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale, societati comerciale, cooperative, profesii liberale) cu scopul de a le sprijini prin informatii, consiliere si networking  pentru  dezvoltarea afacerii, identificarea de oportunitati si parteneriate, posibilitati de finantare din diferite surse. Conferinta s-a adresat deopotriva si femeilor care doresc sa initieze afaceri si care prin participarea la conferinta au posibilitatea sa se informeze despre legislatia si mediul de afaceri, sa identifice idei de afaceri, sa cunoasca cazuri de succes in antreprenoriatul feminin.

Strategii, programe, egalitate de sanse, activitati independente…


…au fost tematicile abordate cu ocazia conferintei organizata de ADAF.
 
Promovarea antreprenoriatului si a activitatilor independente este o problema esentiala a Strategiei Europene de Ocupare. Astfel, dezvoltarea de noi afaceri in general si sprijinirea cresterii intreprinderilor mici si mijlocii si a activitatilor independente cu prioritate in randul femeilor sunt considerate cai importante pentru crearea de noi locuri de munca si cresterea ocuparii populatiei.
 
Iata temele prezentate: Noul Cod Fiscal  si efectele asupra dezvoltarii IMM-urilor, POCU- Programul Operational Capital Uman -2024-2020 (ministerul Fondurilor Europene), Arta si stiinta leadership-ului. Un ghid teoretic si practic, Programul Operational Regional realizari 2007-2013 si directii pentru perioada 2014-2020.(Agentia de Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov). Proiecte de succes implementate in 2007-2013”,  Lideri si manageri la feminin- o dificultate doar lingvistica?Implicarea femeilor antreprenor in activitatea de cercetare, Oportunitati de afaceri: CULTURALLIA 2015.

Eveniment a fost sponsorizat de CATENA, iar partener media a fost SENSO TV.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros


Cuvinte cheie
Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Feminin, ADAF Antreprenoriatul Feminin - alternativa pentru cariera profesionala, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.