CATENA te invita la muzeu!

1465 vizualizari
Programul Catena pentru arta! aduce noi si noi vizitatori in salile Muzeului National de Arta!

Fiti alaturi de ei cat mai curand!
 
Muzeul National de Arta al Romaniei a fost deschis publicului in 1950 in cladirea Palatului Regal de pe Calea Victoriei nr. 49-53, cladire in care functioneaza si astazi. De atunci, muzeul este o institutie vie care prezinta pe langa colectiile importante de arta universala si romaneasca din galeriile permanente, numeroase expozitii temporare ale unor cunoscuti artisti contemporani romani si internationali, conferinte despre arta si filme documentare. 

De asemenea, in cladirea centrala a MNAR se pot vizita Spatiile istorice ale Palatului Regal - Sufrageria Regala, Scara Voievozilor si Sala Tronului, care au fost recent restaurate. In aceste spatii se simte inca atmosfera Palatului Regal din anii 1930, iar picturile incastrate in pereti vorbesc despre istoria familiei regale romanesti.

Iar pentru cei care doresc un moment de liniste in centrul orasului, curtea de onoare a muzeului este un loc minunat amenajat cu numeroase sculpturi si ronduri colorate cu flori.

Acest material va este oferit de Programul Catena pentru Arta.
Realizator: Bogdana Contras

Galerie foto

CATENA te invita la muzeu! Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena