AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu

4790 vizualizari
Un barbat si o femeie. Zece ani de casatorie. Mii de clipe de plictiseala, munca, dezamagiri, dorinte, neimpliniri, sperante. O singura iesire. Jocul. Jocul de-a amantii.

This website is best viewed with Flash Player .
Un autor, Harold Pinter, laureatul Premiului Nobel pentru Literatura deoarece in dramele sale descopera adevarata profunzime a cuvintelor si creeaza pasaje care ofera senzatii extrem de puternice. Doi actori exceptionali, Maia Morgenstern si Mircea Rusu, care creeaza, prin mijloace artistice specifice, un extrem de credibil cuplu modern. Chinuit de plictis, excitat de fantezii erotice.

Doi oameni care cu greu mai  fac diferenta dintre realitate si imaginatie. Un spectacol de vazut si de meditat. Ce faci cand realitatea de zi cu zi nu te mai multumeste? Iar odata ce ai evadat in lumea fanteziei cum faci sa te intorci… la viata de zi cu zi? Unde iti gasesti resursele de iubire, de intelegere si de crestere alaturi de  partenerul de viata? In labirintul intortocheat al mintii, mereu infometata de nou, sau in lumea interioara, a acceptarii de sine? Oricare ar fi raspunsul, sinceritatea e o conditie care merita respectata de ambii parteneri.

Traim asa cum traim pentru ca asa am ales noi sau pentru ca asa a ales celalalt? Poate pentru ca ne-a fost frica sa nu-l pierdem am acceptat un joc care nu era propriu naturii noastre intime?

Acest material va este oferit prin programul Catena pentru Arta


Realizator: Mihaela Moldoveanu
Redactor: Ioana Bercaru
Editor imagine: Stanislav Pescu
Galerie foto

AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu AMANTUL, cu Maia Morgenstern si Mircea Rusu
Cuvinte cheie
Maia Morgenstern si Mircea Rusu, Amantul de Harold Pinter, Teatrul Evreiesc de Stat, farmacia Catena Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena