Zaruri si carti

2115 vizualizari
O piesa scrisa de Sam Henry Kass. Traducerea si regia - Florin Piersic Jr. Cu Petre Fumuru si Florin Piersic Jr.

This website is best viewed with Flash Player .
O piesa care se joaca de ani buni atat pe scenele bucurestene cat si in tara, cu doi actori extraordinari, aplaudati cu spor la fiecare reprezentatie. O comedie spumoasa, cu replici pe masura, un dialog intre un sef si un subaltern, dialog in care cu siguranta ne vom recunoaste cu totii. De o parte sau de cealalta, ca sefi isterici sau ca subalterni idioti. In rolul sefului,  Florin Piersic Jr, devine  gradat din ce in ce mai nervos si mai exasperat de tembelismele pe care le aude din gura subalternului.

"Esti o greseala genetica ...""Tu si cu logica ta aveti nevoie de ingrijiri medicale", "Singurul care poate interveni este chirurgul pe creierul tau" sau "Inima mea o sa sara din piept si o s-o ia singura la sanatoasa" sunt cateva din replicile disperate ale sefului. De cealalta parte, Petre Fumuru reuseste foarte bine sa interpreteze  rolul unui subaltern ca de pe alta lume, care nu pare sa aiba nicio legatura cu job-ul lui, nu intelege ce are de facut si mai mult, nu intelege de ce seful lui e atat de suparat.

Replicile lui " ce e viata daca nu o alegere continua", "eu privesc optimist spre ziua de maine", "mintea mea este acum aici" ne starnesc rasul si ne fac empatici cu bietul sef, asa coleric cum e. Dar parca il intelegem, nu?

Mergeti sa-i vedeti pe cei doi, merita din plin! Si nu va lasati umorul acasa!

Realizator: Mihaela Moldoveanu

Cuvinte cheie
Catena, farmacie, senso, sensotv, Godot, Florin Piersic Jr, Petre Fumuru, Zaruri si carti, teatru, Sam Henry Kass Comentarii

Nume

Email

Comentariu

Parteneri

Catena.ro CatenaPasCuPas.ro Fildas Tonica Revista sanatate Retete Dietetice - Regim de slabit Practica medicala Cofetarie online Palate Brancovenesti Fundatia Calea Victoriei observator cultural Circ & Variete Globus Masca Opera Comica amosnews Russenart Communications uap.ro eliteart.org unarte.org fnt.ro Atelier Dana Art Teatrul Excelsior U-ART Gallery Teatrul ACT Aiurart infofashion

Home Despre noi Termeni si conditii Cariere Contact

Copyright SensoTV.ro 2017

Statistici T5
catena